• 210 9242427
    Φαξ: 210 9243125, info@akisgeorgopoulos.gr
    Λ. Βουλιαγμένης 41-43, Νέος Κόσμος 11636

Η Georgopoulos Racing είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τις εξής εταιρείες:

Ermax
Η εταιρεία ermax δημιουργήθηκε στην Μασσαλία το 1978.Σήμερα κλείνει 35 χρόνια στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Ο ιδρυτής της ξεκίνησε να φτιάχνει τα πρώτα κομμάτια σε έναν χώρο 50 τ.μ και σήμερα διαθέτει ένα εργοστάσιο 6000 τ.μ από το 2002. Η ermax έχει 3500 αντιπροσώπους στην Γαλλία και εξάγει τα προϊόντα της για μοτοσυκλέτες και σκούτερ όπως ζελατίνες, φτερά, καρίνες, βάσεις πινακίδας σε 40 χώρες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων και ομάδες από την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία και την Κίνα είχαν ήδη παραγγείλει μελέτες για τον "Ermax σχεδιασμό" και την υψηλή τεχνολογία. Το ερευνητικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με σύστημα CAD υπολογιστή και με μηχανή-ρομπότ σαρωτή 5 αξόνων. Από την αρχή υποστηρίζει τις επενδύσεις της, προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική της θέση και να κρατήσει ικανοποιημένους τους πελάτες της και για περισσότερα από 10 χρόνια έχει διαφοροποιήσει τη σειρά των προϊόντων της. Τέλος, στηρίζει τις καλύτερες αγωνιστικές ομάδες στον κόσμο όπως MotoGP Monster Yamaha Tech3, Moto2 Team Technomag, Moto3 Mistral Tech3, WSBK Aprilia Red Devil Roma, World Endurance Yamaha GMT 94.

Arata
Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Οι εξατμίσεις ARATA είναι το νέο δεδομένο για όλα τα συστήματα εξάτμισης. Πάνω από 25 χρόνια στον χώρο της μοτοσικλέτας, η εταιρεία ARATA είναι η απόλυτη αιχμή στην τεχνολογία εξάτμισης καθώς παρέχει την υψηλότερη ποιότητα τιτανίου που υπάρχει στον κόσμο. Είναι χειροποίητες με ακρίβεια στην συγκόλληση, χρησιμοποιούνται μεγαλύτερες και ομαλότερες καμπύλες επιτρέποντας μεγαλύτερη ροή και αυξημένη ισχύ, με κωνικούς σωλήνες στην κεφαλή και στον ενδιάμεσο σωλήνα και οβάλ γωνίες όπου απαιτείται.

LLS
Η LLS ιδρύθηκε το 1990 και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για την κατασκευή του τιτανίου φτάνοντας έτσι στην κορυφή. Βασική δραστηριότητα της είναι η παραγωγή ελαφριού κράματος τιτανίου βίδες. Μπουλόνια, παξιμάδια και άλλα στοιχεία κατασκευάζονται με κράματα τιτανίου καθώς επίσης και με υψηλή αντοχή αλουμινίου 7075, άνθρακα και ειδικών κραμάτων χάλυβα. Επίσης είναι εξειδικευμένη στην θερμο-σφυρηλάτηση του τιτανίου και των κραμάτων του. Έχει επενδύσει στον τομέα της μοτοσικλέτας με μεγάλη επιτυχία δημιουργώντας ένα τμήμα αφιερωμένο στην ανάπτυξη και στην διακίνηση συγκεκριμένων αξεσουάρ για μοτοσικλέτες. Μία νεαρή επαγγελματική ομάδα προσφέρει καθημερινά το πάθος και την εμπειρία της συνδυάζοντας την τεχνολογία, την καινοτομία και την ποιότητα. Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης επιτυγχάνει μελέτες και πραγματοποιεί πρωτότυπα προκειμένου να πάρει τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις για να κάνει τα προϊόντα της πιο αξιόπιστα. Αυτό πραγματοποιείται επίσης χάρη στην συνεργασία με παγκοσμίως δημοφιλείς αγωνιστικές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, από MotoGP και WSBK μέχρι motocross, enduro και trial.

IRC


Nikko Racing


Factory Pro

Goldfren
Η εταιρεία Goldfren ξεκίνησε την λειτουργία της το 1991 κατασκευάζοντας τακάκια σε ένα μεγάλο εύρος μοντέλων για μοτοσυκλέτες δρόμου και εκτός δρόμου. Σήμερα έχει καταφέρει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε είδη πέδησης στην παγκόσμια αγορά. Κατά την περίοδο της εξέλιξης της έχει επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της σε είδη πέδησης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στα ποδήλατα, σε μηχανήματα κατασκευαστικού εξοπλισμού όπως γερανούς και στα αεροσκάφη.

Biondi


LV8
Για περισσότερο από 40 χρόνια στην αγορά, η LV8 λειτουργεί ως κορυφαία εταιρεία στις μεταλλικές κατασκευές ελαφριού και μεσαίου τύπου. Η μεγάλη εμπειρία και οι τεχνικές δεξιότητες επέτρεψαν στην εταιρεία να κατασκευάζει, να δοκιμάζει και να διανέμει έτοιμα προϊόντα για διάφορους τομείς όπως: αυτοκίνητα, βιομηχανικά οχήματα, συστήματα θέρμανσης, έπιπλα και εργαλειομηχανές. Το πάθος για τους δύο τροχούς μαζί με την εμπειρία που αποκτήθηκε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, οδήγησε στην κατασκευή προϊόντων για μοτοσικλέτες όπως: Σταντ για μοτοσικλέτες, διάφορα αξεσουάρ καθώς και μια καινοτόμο παραγωγή για εξοπλισμό συνεργείων.
Η LV8 σήμερα προσφέρει στους πελάτες της υψηλής απόδοσης προϊόντα, μία έγκαιρη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση και σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό και στον εξοπλισμό συνεργείων. Αρμοδιότητα της είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, τις δεξιότητες σχεδιασμού, την τεχνολογική και αισθητική τεχνολογία όπου συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα προϊόντα της σειράς LV8.
Είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία μηχανών ψηφιακού ελέγχου: αυτοματοποιημένα συστήματα κοπής με λέιζερ, χειροκίνητες και ρομποτικές μονάδες συγκόλλησης και αυτοματοποιημένα CNC μηχανήματα που αποτελούν τον τεχνολογική πυρήνα της εταιρείας. Υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο ασχολείται με τον μετασχηματισμό του μετάλλου προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες από το μοντάρισμα μέχρι και τη δοκιμή του εξοπλισμού. Χάρη στη λειτουργία της εταιρείας, η LV8 προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο αποτέλεσμα και, επομένως, προϊόντα υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται στην Ιταλία με πιστοποιημένα υλικά για καλύτερη ποιότητα.

Tire Watch


GRP


4RACING


PZRacing
Η PZRacing είναι στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και μηχανές γενικότερα. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα προϊόντα για την πίστα αγώνων, τόσο για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα. Προϊόντα που είναι εύκολο στην εγκατάσταση σε οποιοδήποτε όχημα.

Translogic Systems


Pistal


Cordona