Όλα τα δημοφιλή προϊόντα

Cordona Quickshifter PQ8 Universal Εγκέφαλο Ecu και Πλεξούδα

210b
Cordona
Βαθμολογία 

540,00 €
με ΦΠΑ 1 με 2 μέρες
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

 

Ασφαλείς αγορές

 

Γρήγορη αποστολή

 

Πολιτική επιστροφών

Περιγραφή

Το PQ8 Precision Quickshifter της cordona είναι το κορυφαίο quickshifter της αγοράς. Διαθέτει δικό του εγκέφαλο, πλεξούδα και αισθητήρα Strain Gauge GP. Αυξάνει την απόδοση της μοτοσικλέτας επιτρέποντας τη γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη και το κλείσιμο του γκαζιού. Είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες οδηγούς καθώς επίσης και για ερασιτεχνική χρήση. Έρχεται με βύσματα plug and play για πολλαπλασιαστές Denso και Mitsubishi, που χρησιμοποιούνται στις περισσότερες σπορ μοτοσικλέτες.

Υπολογίζει τη τέλεια χρονική στιγμή για κάθε ανέβασμα ταχύτητας ανάλογα με τις συνθήκες του κινητήρα, την επιτάχυνση, το φορτίο και τις στροφές ανά λεπτό, ρυθμιζόμενη μεταξύ 40-80ms. Κάνει στη μονάδα ECU να πιστεύει ότι ο κινητήρας εξακολουθεί να τρέχει σε ανέβασμα ταχύτητας και έτσι επιτρέπει μια πολύ ομαλή και σταθερή μετατόπιση χωρίς οποιοδήποτε μηνύματα σφάλματος ή δυσλειτουργία στο σασμάν.

Έχει ενσωματωμένο το "Smooth Shift" για να διευκολύνει τα φορτία κλονισμού στο κιβώτιο ταχυτήτων και την αλυσίδα και να ελαττώσει την απώλεια πρόσφυσης στη κορυφή της στροφής, όπως και οι μοτοσικλετιστές Moto GP. Αδρανοποιεί ταυτόχρονα όλους τους κυλίνδρους για την αλλαγή της ταχύτητας, αλλά τους επαναφέρει με ελεγχόμενη σειρά.

Αδιάβροχη σχεδίαση, και ακουστική ένδειξη για δοκιμή και εκκίνηση, πολύ χρήσιμο για τη ρύθμιση. Διαθέτει επιλογή Shift Light. Η ενδεικτική λυχνία LED ανάβει για 1000rpm πριν από το κρίσιμο σημείο αλλαγής και έπειτα αναβοσβήνει ακολουθώντας τις στροφές ανά λεπτό. Τα RPM ρυθμίζονται με 3 ψηφία σε βήματα των 100rpm.

Τέλος διαθέτει σύστημα auto shift, κυρίως για μοτοσικλέτες Dragster.

Λεπτομέρειες προϊόντος
210b
Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Cordona Quickshifter PQ8 Universal Εγκέφαλο Ecu και Πλεξούδα

Cordona Quickshifter PQ8 Universal Εγκέφαλο Ecu και Πλεξούδα

Γράψτε μια κριτική
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ακολουθήστε μας στο Facebook